Am maruntit mai intai mamaliga si am amestecat-o cu faina alba pana nu se mai lipea de maini. Am adaugat apoi sare, piper, patrunjelul tocat si putina
Am maruntit mai intai mamaliga si am amestecat-o cu faina alba pana nu se mai lipea de maini. Am adaugat apoi sare, piper, patrunjelul tocat si putina boia. Din cantitatea care am facut-o am rupt-o in 5 bucatele din care am facut 5 turte subtiri pe care le-am copt apoi le-am taiat triunghiuri.
Le-am servit cu ketchup, dar merg cu orice sos sau salsa. Au mers foarte bine langa un paharel cu bere. Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara
Alte retete recomandate:
Daca este salau proaspat, putem sa punem si de o ciorba buna !!! Pentru aceasta aceasta ciorba, m-am inspirat din...
Ciorba de salauOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj