Am maruntit mai intai mamaliga si am amestecat-o cu faina alba pana nu se mai lipea de maini. Am adaugat apoi sare, piper, patrunjelul tocat si putina
Am maruntit mai intai mamaliga si am amestecat-o cu faina alba pana nu se mai lipea de maini. Am adaugat apoi sare, piper, patrunjelul tocat si putina boia. Din cantitatea care am facut-o am rupt-o in 5 bucatele din care am facut 5 turte subtiri pe care le-am copt apoi le-am taiat triunghiuri.
Le-am servit cu ketchup, dar merg cu orice sos sau salsa. Au mers foarte bine langa un paharel cu bere. Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara
Alte retete recomandate:
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti