Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul. Separat se amesteca drojdia cu laptele caldut, pana se dizolva complet. Peste lapte se pun pe rand: uleiul, sa
Se amesteca cascavalul ras cu kaizerul. Separat se amesteca drojdia cu laptele caldut, pana se dizolva complet. Peste lapte se pun pe rand: uleiul, sarea, oul si maslinele. Se pune si kaizerul. Se adauga faina si se mesteca cu o lingura de lemn pana se incorporeaza complet.
Se tapeteaza forme de briose cu hartiute speciale (cine nu are forme de briose poate pune compozitia in tava de cozonac sau forma de tort,etc). Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos la suprafata. Cu cateva minute inainte de a le scoate din cuptor se ung cu oul batut.
Sunt la fel de bune atat calde cat si reci.
Alte retete recomandate:
"Retete de Pasti" M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere.
Luscos ardelenescOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj