Aperitive

Reteta Inimioare sarate cu chimen

portii reteta 6 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
gatire reteta 25m 
ani67 postat de
Postat pe: 08-04-2019
Adaugă în cartea de bucate
Rapid, satios si delicios!

ingrediente

6 portii

   cca.500 g faina
   1 pachet unt
   200 ml smantana
   200 g branza oaie
   un ou
   chimen
   sare grunjoasa

mod de preparare

1. Se framanta un aluat elastic din untul topit (nu fierbinte) cu smantana si branza rasa prin razatoarea mica. Se infasoara in celofan si se lasa 30 minute la frigider
2. Se imparte aluatul in doua apoi se intinde in foi cu grosimea de 0,5 cm,se ung cu oul batut, se presara chimen si sare grunjoasa apoi se decupeaza cu forma inimioara, se asaza una langa alta in tava tapetata cu hartie pentru copt. Se dau la copt in cuptorul incalzit, la foc potrivit, cca.25-30 minute, pana ce se rumenesc usor. Se scot din tava si se lasa pe un gratar sa se raceasca. Se servesc dupa ce s-au racit. Se pot pastra in cutii,in hartie si o saptamana, sunt la fel de delicioase!
Pofta buna!
Incearca si Rulouri din pulpe de pui cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare sarate cu chimen" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.