O pizza excelenta, gustoasa, cu multe legume, pentru persoane care nu consuma carne, dar si pentru zile de post, cand se poate inlocui cascavalul normal cu cel de post!
Se desface aluatul din pachet, se intinde pe tava de la aragaz, iar marginile se rasucesc in interior, se pune sosul de rosii deasupra pe toata suprafata dupa care se lasa deoparte.
Conopida si brocoli desfacute in buchetele mici, spalate sub jet de apa rece, se oparesc in apa cu sare pentru 3-4 min, apoi se scot sa se scurga bine.
Daca morcovul este proaspat, se curata, se spala, se taie rondele fine, dupa care se opareste si el. In tava cu aluat se pun conopida, brocoli, ciupercile scurse si clatite cu apa rece, morcovul, dovlecelul taiat rondele fine, ardeiul kapia tot rondele, jumatati de rosii, se pudreaza sare deasupra, oregano, apoi cascavalul ras din belsug. Optional din loc in loc se pun rondele de ardei iute. Se lasa la cuptor 30 min, apoi se serveste calda cu ketchup.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii