Briose cu cascaval Sofia, sunca si masline

Briosele cu cascaval Sofia, sunca si masline sunt ideale pentru micul dejun, gustari sau aperitive, dar si pentru pachetul de scoala/serviciu.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g cascaval Sofia
  • 100 g sunca de curcan
  • masline

Mod de preparare

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si sunca de curcan felii dupa care se toarna compozitia lichida peste faina care este amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.
Se ung formele cu o picatura de ulei si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se pune compozitia. In fiecare forma se pune deasupra compozitiei bucati de masline.
Se da totul la cuptor preincalzit


Briosele cu cascaval Sofia, sunca si masline se servesc atat calde cat si reci, ca mic dejun sau gustari.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata din toporasi (viorele de padure)

Mno, de multișor mă bântuie și această dulceață minunată 😉   Inițial am zis că iar am ratat-o anul...

Dulceata din toporasi (viorele de padure)
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii