Checul aperitiv cu masline este un aperitiv delicios, spornic si satios.
Tai sunca cubulete mici, maslinele fara samburi se taie pe jumatate sau felii. Gogosarul il scurgi bine de zeama, il tai cubulete mici, iar branza o dai pe razatoarea mica. Bati albusurile spuma tare, adaugi galbenusurile pe rand si la final faina cernuta si praful de copt, amestecand usor, de jos in sus. Dai sunca, maslinele si gogosarii prin faina si le amesteci usor in compozitie impreuna cu branza. Condimentezi cu sare si piper dupa gust.
Imbraci o tava de cozonac in hrtie de copt si torni compozitia. Introduci tava in cuptorul preincalzit pentru o ora, la foc potrivit. Il scoti din tava, desprinzi hartia si-l lasi sa se raceasca. Se taie felii si se serveste.
Se serveste dupa ce s-a racit putin.
Sarmalele de fata sunt facute dupa o tehnologie veche. Dupa parerea mea sunt cele mai bune sarmale preparate astfel. Din...
Sarmale in oala de lut pregatite in cuptor vechi pe lemneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.