Chiftelute din dovlecel

Chiftelutele din dovlecel este o mancare de post delicioasa si sanatoasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Se curata dovleceii, se dau prin razatoare.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovlecei
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2  legaturi usturoi verde
  • patrunjel
  • marar
  • condimente chiftelute
  • sare
  • faina
  • ulei
  • 10 felii paine

Mod de preparare

Chiftelutele din dovlecel este o mancare de post delicioasa si sanatoasa ce poate fi servit ca si aperitiv. Se curata dovleceii, se dau prin razatoare, se lasa putin la scurs (ei lasa apa), dupa care se adauga ceapa si usturoiul tocate marunt, se mesteca bine ,se mai adauga verdeata si condimentele , painea putin muiata, condimentele, sare dupa gust si la final se asauga faina cat au nevoie, se fac chiftelute de marime medie, se pun la projit in ulei incins, se pot servi ca atare sau cu sos de legume , gogosari in bulion sau dupa cum doreste fiecare! Chiftelutele din dovlecel sunt foarte bune, va doresc pofta buna!


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)

Am revenit  la topul 50, cu  cele mai bune supe din lume, si anume supa finlandeza ce ocupa locul 10 .  Usor...

Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca