Humus reţetă. Meniu cu dragoste de dieta-am renuntat la mancaruri cu carne, lapte, oua si derivate, si am trecut la mancaruri sanatoase pe baza de legume si fructe; azi va prezint o reteta usor de pregatit si foarte gustoasa.
Se pun la fiert radacinoasele si ceapa, se fierb bine, se lasa sa se raceasca dupa care se pun la mixat, se adauga nautul, uleiul de masline, sare, cateii de usturoi si se mixeaza foarte bine, pana se obtine o pasta. Se serveste pe paine cu masline.
Eu am fiert ceapa, de obicei se pune cruda,insa pe mine ma doare stomacul de la ceapa si deci merge foarte bine si fiarta, gustul humusului este unul deosebit.
Sa aveti pofta, dragilor!
” Galette” este termenul folosit in bucataria franceza pentru a denumi diferitele tipuri de tarte, fie ele dulci...
Desert tarta Galette cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.