Humus reţetă. Meniu cu dragoste de dieta-am renuntat la mancaruri cu carne, lapte, oua si derivate, si am trecut la mancaruri sanatoase pe baza de legume si fructe; azi va prezint o reteta usor de pregatit si foarte gustoasa.
Se pun la fiert radacinoasele si ceapa, se fierb bine, se lasa sa se raceasca dupa care se pun la mixat, se adauga nautul, uleiul de masline, sare, cateii de usturoi si se mixeaza foarte bine, pana se obtine o pasta. Se serveste pe paine cu masline.
Eu am fiert ceapa, de obicei se pune cruda,insa pe mine ma doare stomacul de la ceapa si deci merge foarte bine si fiarta, gustul humusului este unul deosebit.
Sa aveti pofta, dragilor!
"Bunatati pentru Craciun" Un tort foarte apreciat si gustos!
Desert tort spirala cu jeleu de zmeura si oreoPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura