Iahnia de fasole simpla este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert. Se lasa sa fiarba bine apoi se scurge.
Iahnia de fasole simpla este o mancare de post ce poate fi servit ca si aperitiv. Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert. Se lasa sa fiarba bine apoi se scurge si se adauga apa proaspata peste si se lasa iar pe foc...se repeta operatiunea de 3 ori. Se scurge de apa si se paseaza bine. Intre timp curatam usturoiul si-l trecem prin presa. Asezam fasolea intr-un bol apoi o frecam cu ulei de masline. Folosim cca 200 ml ulei ( ca sa iasa cremoasa si gustoasa) apoi la final adaugam si usturoiul pisat. Putem adauga piper, sare, boia.
Nu m-am gandit niciodata ca pastele pot fi atat de bune chiar si in salate. Merita sa faceti o incercare! Pentru aceasta...
Salata orientala cu penneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj