Jumari campenesti

Pentru jumari campenesti se taie cartofii, rosiile si ciupercile in bucati. Se topeste untul intr-o tigaie, se pun cartofii care se prajesc usor, apoirosiile si ciupercile.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua (6)
  • cartofi fierti (150 g)
  • rosii (4)
  • ciuperci (100 g)
  • unt (50 g)
  • mazare (100 g)
  • branza rasa (50 g)
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Pentru jumari campenesti se taie cartofii, rosiile si ciupercile in bucati. Se topeste untul intr-o tigaie, se pun cartofii care se prajesc usor, apoirosiile si ciupercile, iar in sfirsit mazarea. Se bat usor ouale cu sare si piper si se pun peste legume. Se presara branza rasa, se acopera si se lasa sa fiarba.


Se serveste cu costita si paine prajita.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada cu nuca si crema de ciocolata

O banala rulada poate fi un desert cu adevarat delicios si deloc migalos. Daca la inceput imi era frica sa pregatesc rulade,...

Desert rulada cu nuca si crema de ciocolata
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea