Jumari cu costita afumata

Jumarile cu costita afumata sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Costita se taie cuburi si se prajeste putin in untura.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • oua - 10 bucati
  • costita afumata - 200 g
  • untura - 50 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Jumarile cu costita afumata sunt aperitive delicioase si consistente. Ouale se spala sub jet de apa rece. Costita se taie cuburi si se prajeste putin in untura. Ouale se bat, se adauga peste costita si se amesteca. Se rumeneste pe ambele parti si se ruleaza.

Jumarile cu costita afumata se servesc fierbinte.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...