Jumari cu ficat

Se amesteca ouale batute cu sare si putin piper, impreuna cu ficatul prajit in prealabil si taiat bucati. La fel se prepara cu rinichi, care se inabus

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 250 gr. ficat
  • o lingura grasime
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca ouale batute cu sare si putin piper, impreuna cu ficatul prajit in prealabil si taiat bucati. La fel se prepara cu rinichi, care se inabusa si se fierb bine inainte.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...