Jumari cu ficat

Se amesteca ouale batute cu sare si putin piper, impreuna cu ficatul prajit in prealabil si taiat bucati. La fel se prepara cu rinichi, care se inabus

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • 250 gr. ficat
  • o lingura grasime
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca ouale batute cu sare si putin piper, impreuna cu ficatul prajit in prealabil si taiat bucati. La fel se prepara cu rinichi, care se inabusa si se fierb bine inainte.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...