Jumari cu ficat

Se prajeste putin ficatul taiat bucatele mici, lunguiete. Se toarna deasupra ouale batute, sare si piper si se lasa pe foc potrivit pina se prind juma

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 200 g ficat de vitel
  • 2 linguri grasime
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prajeste putin ficatul taiat bucatele mici, lunguiete. Se toarna deasupra ouale batute, sare si piper si se lasa pe foc potrivit pina se prind jumarile.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...