Jumari cu rosii

Se fierb rosiile taiate felii, in unt, pina ce scade apa, apoi se adauga ouale batute cu sare si verdeata tocata Se servesc moi si cu unt proaspat pe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-12 oua
  • 5-6 rosii
  • 1 lingura unt
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Se fierb rosiile taiate felii, in unt, pina ce scade apa, apoi se adauga ouale batute cu sare si verdeata tocata Se servesc moi si cu unt proaspat pe deasupra.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!