Se face un aluat ca pentru paine: Se dizolva drojdia în putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute,laptele, drojdia dizolvata. Se framanta p
Se face un aluat ca pentru paine: Se dizolva drojdia în putin lapte caldut. Se amesteca faina, ouale batute,laptele, drojdia dizolvata. Se framanta putin ,ca painea si se lasa la crescut intr-un loc caldut.
In timp ce dospeste coca, jumarile se dau prin masina de tocat, sa se întinda ca o pasta. Se intinde coca in foaie, se pune pasta de jumari la mijloc si se impatureste ca la aluatul frantzuzesc. Se repeta operatia pana se termina jumarile. Se intinde o foaie de 1 cm. grosime si cu un pahar de vin se taie discuri. Se mai lasa putin la crescut in tava presarata cu faina. Se coc la foc potrivit.
Se servesc calde, la bere sau vin
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa