Mamaliga

1 canceu malai, 3 cancee apa, un strop de sare, se pune totul intr-un vas de jena, se baga la cuptor, temperatura maxima, se da pe 10 minute si se opr

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina de papusoi (malai)
  • apa
  • un zdrob de sare

Mod de preparare

1 canceu malai, 3 cancee apa, un strop de sare, se pune totul intr-un vas de jena, se baga la cuptor, temperatura maxima, se da pe 10 minute si se opreste din 3 in 3 minute si se mesteca cu lingura de lemn.
Variatiuni: o nuca de unt sau 2 catei de usturoi presati

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...