Maslinele marinate se servesc ca aperitiv, sunt o garnitura excelenta la peste marinat cu adaus de ceapa. Aveti nevoie de 1 kg masline, 2 foi de dafin, piper, lamaie, otet si ulei.
Maslinele se spala in apa calda, se racesc in apa, dupa care se aseaza intr-un borcan. Se adauga 2 foi de dafin, cateva boabe de piper si zece felii de lamaie, care se intercaleaza intre masline. Se umple borcanul cu o saramura de otet indoit cu apa si ulei in proportie de 1 / 10 fata de cantitatea de otet. La sfarsit, maslinele marinate se pastreaza la rece si se servesc ca aperitiv.
Maslinele marinate sunt o garnitura excelenta la peste marinat cu adaus de ceapa.
O prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor.
Desert prajitura cu crema de lamaie si mascarponeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj