Maslinele marinate se servesc ca aperitiv, sunt o garnitura excelenta la peste marinat cu adaus de ceapa. Aveti nevoie de 1 kg masline, 2 foi de dafin, piper, lamaie, otet si ulei.
Maslinele se spala in apa calda, se racesc in apa, dupa care se aseaza intr-un borcan. Se adauga 2 foi de dafin, cateva boabe de piper si zece felii de lamaie, care se intercaleaza intre masline. Se umple borcanul cu o saramura de otet indoit cu apa si ulei in proportie de 1 / 10 fata de cantitatea de otet. La sfarsit, maslinele marinate se pastreaza la rece si se servesc ca aperitiv.
Maslinele marinate sunt o garnitura excelenta la peste marinat cu adaus de ceapa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa