Pasta de masline cu ceapa

Se oparesc maslinele, apoi se curata de samburi si se trec prin masina de tocat. Se adauga paine inmuiata si stoarsa si se mai da odata prin masina de

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr masline
  • 100 gr paine
  • 200 ml ulei
  • 50 gr ceapa
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Se oparesc maslinele, apoi se curata de samburi si se trec prin masina de tocat. Se adauga paine inmuiata si stoarsa si se mai da odata prin masina de tocat. Se amesteca apoi bine, intr-un castron cu ceapa tocata marunt, putina zeama de lamaie si se adauga sare daca e necesar.
Pasta se foloseste la prepararea tartinelor.

Alte aperitive:

Chiftele

Placinta de dovleac

Oua umplute

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi Dauphinoise

Reteta by Jamie Oliver

Cartofi Dauphinoise
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii