O pizza excelenta, gustoasa, cu multe legume, pentru persoane care nu consuma carne, dar si pentru zile de post, cand se poate inlocui cascavalul normal cu cel de post!
Se desface aluatul din pachet, se intinde pe tava de la aragaz, iar marginile se rasucesc in interior, se pune sosul de rosii deasupra pe toata suprafata dupa care se lasa deoparte.
Conopida si brocoli desfacute in buchetele mici, spalate sub jet de apa rece, se oparesc in apa cu sare pentru 3-4 min, apoi se scot sa se scurga bine.
Daca morcovul este proaspat, se curata, se spala, se taie rondele fine, dupa care se opareste si el. In tava cu aluat se pun conopida, brocoli, ciupercile scurse si clatite cu apa rece, morcovul, dovlecelul taiat rondele fine, ardeiul kapia tot rondele, jumatati de rosii, se pudreaza sare deasupra, oregano, apoi cascavalul ras din belsug. Optional din loc in loc se pun rondele de ardei iute. Se lasa la cuptor 30 min, apoi se serveste calda cu ketchup.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii