Rulouri de pizza din aluat de foietaj pot fi un aperitiv rapid pentru o masa festiva sau o cina satioasa pentru cei dragi.
Lasam aluatul de foietaj in frigider la dezghetat.Dupa ce aluatul s-a dezghetat la temperatura din frigider, presaram pe masa de lucru putina faina si punem aluatul. Il mai intindem putin cu sucitorul. Pe prima bucata de aluat eu am pus carnatii si cascaval ras. Am rulat si am taiat bucati transversale de circa 3-4 cm. Pe ce-a de-a doua bucata de aluat am pus ardeiul, maslinele si cascaval. La fel am rulat si am taiat bucati transversale de 3-4 cm. Punem hartie de copt in tava de aragaz si punem rulourile. Radem putin cascaval deasupra si dam la cuptor la foc mare primele 5 minute,apoi micsoram focul. Lasam pana se rumenesc deasupra.
Rulourile de pizza le putem servi atat calde cat si reci.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti