Usor de pregatit si un adevarat deliciu!
Eu am folosit vinete si ardei grasi copti de la congelator, asa mi se pare ca fac economie si cand doresc sa prepar ceva, am in casa si nu trebuie sa alerg pe la magazine, mai ales ca in aceasta perioada a anului legumele proaspete sunt un pic mai scumpe. Curatam doua cepe si capatana de usturoi, le tocam marunt si le punem la calit. Cand sunt aurii inchidem focul si adaugam vinetele si ardeii copti peste prajeala si lasam sa se raceasca, apoi le mixam foarte bine. Tocam ardeiul gras rosu si ardeiul iute si ii adaugam peste pasta mixata, amestecam cu o lingura, adaugand sare dupa gust, un pic de piper macinat si o ceapa tocata marunt. Punem salata intr-un vas si ornam cu felii de ardei si masline. Pofta Buna!
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti