Bagheta umpluta

Putem face aperitive delicioase din baghete si cateva ingrediente. Pentru bagheta umpluta avem nevoie de conserva de ton, castraveti, ardei si sunca.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bagheta
  • o conserva de ton
  • 3 castraveti acri
  • 1 ardei gras
  • 100 g de sunca
  • masline fara samburi
  • o lamaie

Mod de preparare

Putem face aperitive delicioase din baghete si cateva ingrediente. Pentru bagheta umpluta avem nevoie de conserva de ton, castraveti, ardei si sunca. Se taie bagheta in doua, se scobeste miezul cu o lingurita. Se maruntesc toate ingredientele impreuna cu miezul baghetei si se stoarce peste ele sucul de la lamaie. Se umple cu o ligurita bagheta cu compozitia facuta anterior.


Cand bagheta este umpluta (indesati bine compozitia) se tine la frigider pana in ziua urmatoare, apoi se taie felii.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu broccoli si sos de rosii

Un pranz de post delicios!

Paste cu broccoli si sos de rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca