Bruscetta

Feliile de piine se pun in tava una linga alta si se ung pe o parte cu ulei de masline sau unt topit. Se prajesc apoi se dau cu usturoi pe o parte.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • felii de piine
  • usturoi
  • rosii taiate cubulete mici
  • frunze de busuioc (basil) taiate foarte marunt
  • sare
  • piper
  • putin unt topit sau ulei

Mod de preparare

Feliile de piine se pun in tava una linga alta si se ung pe o parte cu ulei de masline sau unt topit. Se prajesc apoi se dau cu usturoi pe o parte. Se pun pe ele rosiile taiate cubulete mici si se presara cu busuioc, sare si piper.
Daca doriti se pot presara feliile cu putina brinza parmezan rasa.

Se servesc ca aperitiv.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Wafers cake

Ideea am preluat-o de pe un site ... arata atit de bine poza si desi comment-urile erau mai mult contra din partea celor cu...

Wafers cake
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca