Busuiocul si branza de capra mai reduc din dulceata fructelor, facand acest preparat un aperitiv perfect pentru orice petrecere sau pentru un pranz de martie.
intr-o tava de copt si turnati siropul de busuioc (fara frunze) deasupra.
Capsunile si siropul de busuioc care va vor ramane (daca se va intampla, desigur) pot fi folosite in iaurt sau peste inghetata, vor rezista o saptamana la frigider. Ingredientele din aceasta reteta sunt pentru 12, pana la 16 portii.
Bruschetele cu branza de capra si capsuni sunt perfecte ca aperitiv pentru petreceri sau pentru un pranz sanatos!
Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti