Cornuri calde la cuptor

Se taie cornurile in jumatati, se ung cu unt proaspat si se presara cu brinza sau cascaval ras deasupra. Se pun in tava si cu 10 minute inainte de a s

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 cornuri
  • 100 gr. unt
  • 200 gr. brinza

Mod de preparare

Se taie cornurile in jumatati, se ung cu unt proaspat si se presara cu brinza sau cascaval ras deasupra. Se pun in tava si cu 10 minute inainte de a se servi la masa se dau la iute sa se rumeneasca putin. In loc de cornuri se pot pregati aperitive din felii de franzela unse cu unt amestecat cu galbenus de ou fiert rascopt, dat prin sita. Pe deasupra cu cascaval ras sau cu alta brinza.
Se dau la cuptor, la foc iute, cu 10 minute inainte de a fi servite

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza

Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos