Lipie libaneza cu chorizo si cascaval

Un mic dejun reinventat intr-o lipie libaneza

Portii
3
Timp pregatire
3 minute
Timp coacere
3 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • chorizo – 10 felii
  • cascaval ras – 100 g
  • lipie Libaneza – 1 buc (mare)
  • baby spanac – 30 g

Mod de preparare

• pune chorizo pe lipia libaneza
• adauga peste acesta baby spanac si cascaval
• pune-l in Panini Maker Large si lasa-l 3 minute pana ce lipia se rumeneste, iar cascavalul se topeste

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...