Pasta frantuzeasca

Pasta frantuzeasca este foarte gustoasa pentru tarine. Un ficat mare, fiert si macinat se amesteca cu unt, mustar, smantana, ceapa, maioneza, sare, piper si patrunjel.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un ficat mare
  • 4 linguri de unt
  • o lingura de mustar
  • o lingura de smantana
  • o ceapa tocata fin
  • 3-4 linguri de maioneza groasa
  • sare
  • piper si
  • patrunjel tocat fin.

Mod de preparare

Pentru pasta frantuzeasca un ficat mare, fiert si macinat se amesteca cu 4 linguri de unt, o lingura de mustar, o lingura de smantana, o ceapa tocata fin, 3-4 linguri de maioneza groasa, sare, piper si patrunjel tocat fin.


Pasta frantuzeasca este foarte gustoasa pentru tarine.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoare

     O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...

Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoare
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos