Pasta frantuzeasca

Pasta frantuzeasca este foarte gustoasa pentru tarine. Un ficat mare, fiert si macinat se amesteca cu unt, mustar, smantana, ceapa, maioneza, sare, piper si patrunjel.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un ficat mare
  • 4 linguri de unt
  • o lingura de mustar
  • o lingura de smantana
  • o ceapa tocata fin
  • 3-4 linguri de maioneza groasa
  • sare
  • piper si
  • patrunjel tocat fin.

Mod de preparare

Pentru pasta frantuzeasca un ficat mare, fiert si macinat se amesteca cu 4 linguri de unt, o lingura de mustar, o lingura de smantana, o ceapa tocata fin, 3-4 linguri de maioneza groasa, sare, piper si patrunjel tocat fin.


Pasta frantuzeasca este foarte gustoasa pentru tarine.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu ovaz si nectarine

O super prajitura aromata si gustoasa!

Prajitura cu ovaz si nectarine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca