Pasta frantuzeasca

Pasta frantuzeasca este foarte gustoasa pentru tarine. Un ficat mare, fiert si macinat se amesteca cu unt, mustar, smantana, ceapa, maioneza, sare, piper si patrunjel.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un ficat mare
  • 4 linguri de unt
  • o lingura de mustar
  • o lingura de smantana
  • o ceapa tocata fin
  • 3-4 linguri de maioneza groasa
  • sare
  • piper si
  • patrunjel tocat fin.

Mod de preparare

Pentru pasta frantuzeasca un ficat mare, fiert si macinat se amesteca cu 4 linguri de unt, o lingura de mustar, o lingura de smantana, o ceapa tocata fin, 3-4 linguri de maioneza groasa, sare, piper si patrunjel tocat fin.


Pasta frantuzeasca este foarte gustoasa pentru tarine.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...