Pasta picanta

Galbenusul rascopt se da prin sita, ficateii de pasare se fierb si se zdrobesc cu furculita, iar ceapa se toaca marunt. Se amesteca toate elementele b

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr. unt
  • 1 galbenus rascopt
  • o lingurita pasta de sardele
  • 2 ficatei de pasare
  • 2 lingurite mustar
  • o ceapa mica
  • 3 linguri sunca tocata
  • o lingurita castraveciori in otet tocati
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Galbenusul rascopt se da prin sita, ficateii de pasare se fierb si se zdrobesc cu furculita, iar ceapa se toaca marunt. Se amesteca toate elementele bine, apoi se pun citeva picaturi de zeama de lamiie si ulei.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide