Toasturi cu branza

Ungeti mai intai painea cu putin unt si partea unsa o asezati cu fata intr-o mica tigaie. Dati pe razatoare branza Caciotta si bateti ouale cu sare si

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 felii de paine un pic de unt branza Caciotta 2 oua sare
  • piper

Mod de preparare

Ungeti mai intai painea cu putin unt si partea unsa o asezati cu fata intr-o mica tigaie. Dati pe razatoare branza Caciotta si bateti ouale cu sare si piper. Amestecati branza cu ouale. Asezati amestecul obtinut peste feliile de paine si dati la cuptorul incins, asezand tigaia/tava in partea superioara a aragazului. Lasati la cuptor pentru 10-15 minute.


Serviti fierbinte. Merge de minune cu rosii. Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan

Foarte bun a fost sosul,o sa incerc cu carne tocata de pui sau de porc,asta de vita nu ma prea incanta.

Perisoare de vita in sos de smantana cu parmezan
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii