Tort aperitiv cu patru creme

Aceasta reteta de tort aperitiv este excelenta, daca asteptam musafiri. Pentru prepararea acestui aperitiv avem nevoie de mai multe ingrediente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat:
  • 3 linguri smantana
  • 30 gr. drojdie
  • 1 ou
  • 120 gr. margarina topita
  • 300 gr. faina
  • sare
  • Crema 1: 500 gr. branza dulce
  • 1 lingura margarina
  • o legatura ceapa verde
  • sare
  • piper
  • Crema 2: un piept de pui fiert
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • Crema 3: 3 oua fierte
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri margarina
  • Crema 4: 400 gr. pateu si 2 linguri margarina

Mod de preparare

Aceasta reteta de tort aperitiv este excelenta, daca asteptam musafiri. Pentru prepararea acestui aperitiv avem nevoie de mai multe ingrediente. Din blat se fac 5 foi (se poate folosi si lipii de shaorma). Crema 1: se freaca branza cu margarina si ceapa tocata marunt, sare, piper dupa gust. Crema 2: pieptul de pui fiert se toaca marunt si se amesteca cu smantana, sare, piper dupa gust. Crema 3: se freaca margarina cu mustar si se adauga cele 3 oua fierte tocate cubulete. Crema 4: se freaca margarina si se adauga pateul. Se umple ca un tort si deasupra se imbraca tot cu crema 4 cea de pateu. Deasupra se orneaza cu frunze de patrunjel si ardei rosu gras.


Se serveste rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu mere la Panini Maker Breville

Desert placinta cu mere la Panini Maker Breville
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca