Unt a la Strasbourg

Se prajeste atit ficatul, cit si ciupercile, apoi se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca bine cu untul adaugindu-se sarea si piperul necesar.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. unt
  • 100 gr. ficat
  • 100 gr. ciuperci
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se prajeste atit ficatul, cit si ciupercile, apoi se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca bine cu untul adaugindu-se sarea si piperul necesar. Se unge cu pasta obtinuta sandvisurile.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide