Fiecare dintre noi a savurat saratele in nenumarate feluri: cu susan, cu mac, cu cascaval si nu numai. Ei bine acestea-s preferatele mele!
Pentru aceasta reteta ai nevoie de aluat de foietaj, 3 galbenusuri de ou, parmezan si chimen seminte dupa pofta inimii;
Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele;
Rasuceste-le si aseaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie de copt;
Bate galbenusurile cu un tel si unge saratelele;
Presara parmezan ras si seminte de chimen pe deasupra;
Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 190 grade C;
Scoate-le in momentul in care au devenit brun-aurii;
Merg de minune ca snack alaturi de un pahar de bere, sau pot acompania perfect o supa crema.
O prajitura fina si racoritoare, perfecta pentru dupa-amiezile toride!
Prajitura After EightIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa