Saratele cu chimen si parmezan - Reteta video

Fiecare dintre noi a savurat saratele in nenumarate feluri: cu susan, cu mac, cu cascaval si nu numai. Ei bine acestea-s preferatele mele!

Portii
4
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru aceasta reteta ai nevoie de aluat de foietaj, 3 galbenusuri de ou, parmezan si chimen seminte dupa pofta inimii;


    Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele;


    Rasuceste-le si aseaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie de copt;


    Bate galbenusurile cu un tel si unge saratelele;


    Presara parmezan ras si seminte de chimen pe deasupra;


    Introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 190 grade C;


    Scoate-le in momentul in care au devenit brun-aurii;


    Merg de minune ca snack alaturi de un pahar de bere, sau pot acompania perfect o supa crema.




    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

    Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

    Salata de leurda

    Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

    Chiftelute frigarui

    Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

    Parteneri
    Gustos.RO

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

    Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

    Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
    ReteteCulinare.RO

    Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

    Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

    Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa