Unt cu verdeata

Se toaca fin putina frunza de patrunjel, se amesteca cu untul proaspat, fara sa se frece. Se adauga un praf de sare, piper si cateva picaturi de zeama

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • patrunjel
  • unt
  • un praf de sare
  • piper
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Se toaca fin putina frunza de patrunjel, se amesteca cu untul proaspat, fara sa se frece. Se adauga un praf de sare, piper si cateva picaturi de zeama de lamaie. Se lasa sa se intareasca la gheata, se da forme mici rotunde si se aseaza pe friptura inainte de a o servi la masa.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...