Untul de arahide se poate servi cu paine, cu cereale si se foloseste in numeroase in prajituri. Intai se adauga ingredientele in robot pentru a obtine o pasta.
Pentru untul de arahide se adauga ingredientele in robot sau se foloseste stick blender pentru a obtine o pasta.
Daca il vrei chunky - cu bucati de alune prin el - scoate cam 1/4 cana de alune pe care o adaugi la sfarsit si o lasi in robot numai putin,pana obtii consistenta necesara.
Se pastreaza la frigider 2 saptamani.
Untul de arahide se poate servi cu paine, cu cereale si se foloseste in numeroase in prajituri.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii