Unt picant

Untul, galbenusurile trecute prin sita, un praf de sare si piperul se freaca bine, adaugind si o lingura de ulei, turnat cu picatura. Se pastreaza la

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. unt proaspat
  • 1 lingura mustar
  • 2 galbenusuri tari
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Untul, galbenusurile trecute prin sita, un praf de sare si piperul se freaca bine, adaugind si o lingura de ulei, turnat cu picatura. Se pastreaza la ghiata.
Se poate folosi la sandwich-uri

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...