Cirese sau visine la borcan

Se curata fructele, se pun in borcan, se presara zahar peste fructe si se pune apa. Se leaga borcanele si se fierb, invelite in hartie in bain-marie,

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • visine sau cirese
  • apa
  • zahar

Mod de preparare

Se curata fructele, se pun in borcan, se presara zahar peste fructe si se pune apa. Se leaga borcanele si se fierb, invelite in hartie in bain-marie, 30 de minute.


Se pot folosi pentru prajituri.

Alte retete recomandate:

Compot de caise

Dulceata de zmeura

Dulceata de visine

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...