Compot de capsuni

Se pun intr-o cratita apa cu zaharul si se lasa pe foc mic pana se topeste zaharul. Se mareste focul si se fierbe pana se leaga putin siropul. Se pun

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g capsuni
  • 250 g zahar
  • 800 ml apa
  • vanilie

Mod de preparare

Se pun intr-o cratita apa cu zaharul si se lasa pe foc mic pana se topeste zaharul. Se mareste focul si se fierbe pana se leaga putin siropul. Se pun capsunile spalate si curatate de codite, se acopera cu un capac si se micsoreaza focul, in asa fel incat sa fiarba 10 minute fara sa clocoteasca.
Se raceste compotul si se serveste de la gheata.

Alte retete recomandate:

Compot de visine

Compot de mere

Compot de caise

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de pui cu galuste din faina de mei

Este idel pentru bebelusi si copii si inlocuieste cu succes faina de grau! De aceea eu folosesc faina de mei pentru a ii...

Supa de pui cu galuste din faina de mei
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii