Compot de capsuni

Deserturi de vara

Portii
3
Timp pregatire
600 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg capsune
  • 700 g apa
  • 300 g zahar
  • aspirina
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Intr-o cratita, adaugam apa, zaharul si punem pe foc sa fiarba pana cand lichidul clocoteste timp de 5 minute. Apoi, spalam capsunile, le curatam coditele. Lasam sa se scurga de apa, apoi le asezam in borcane, adaugam bucati de lamai si o aspirina pisata. Adaugam siropul fierbinte, inchidem cu capacele si le punem cu capul in jos, acoperim si lasam pana a doua zi, dupa care le depozitam in camara.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...