Numai buna sa folosim la prajituri pe timp de iarna
Intr-o cratita adaugam siropul de capsuni, zaharul si lamia taiate felii. Punem pe foc pana se dizolva zaharul. Intre timp spalam si curatam rubarba, o taiem bucati de cca 2-3 cm. Asezam in borcane (sa fie pline, vor scadea la fiert) adaugam siropul de capsuni caldut, inchidem borcanele. Asezam borcanele intr-o cratita si adaugam apa cat sa acopere, punem la foc sa fiarba cca 25 min la foc moderat. Le scoatem din apa fierbinte si le invelim intr-o patura pana a 2 zi, dupa care le vom depozita in camara.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii