Compot de cirese

Se spala ciresele si se aleg de codite, se pun in borcane (borcanele sa fie de 800 gr. cu capace filetate) cam pana la jumatatea borcanului, se pune

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cirese 1/2 kg
  • 8 linguri de zahar
  • apa potabila

Mod de preparare

Se spala ciresele si se aleg de codite, se pun in borcane (borcanele sa fie de 800 gr. cu capace filetate) cam pana la jumatatea borcanului, se pune apoi 2 linguri cu varf de zahar, se pune apa potabila pana se umple borcanul, se fileteaza si se sterlizeaza la cuptor. cca 40 minute. Optional se poate pune un mic praf de scortisoara.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...