Compotul de cirese cu scortisoara este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta de compot aveti nevoie de cirese, zahar si scortiosara.
Compotul de cirese cu scortisoara este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta de compot se spala ciresele si se tin 2-3 ore in apa.Se spala iarasi si se aseaza in borcanele curate.Se pun cate 4 lg de zahar la un borcan de 800 ml si se completeaza cu apa, se adauga putina scortisoara si se pun capacele.
Se pun borcanele intr-o oala pe fundul careia e un prosop si se completeaza cu apa.se fierb pana isi schimba culoare si apar bule (aprox. 15-20 min)
Compotul de cirese cu scortisoara se serveste dupa cateva zile si se poate folosi si la prajituri.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii