Compotul de cirese cu scortisoara este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta de compot aveti nevoie de cirese, zahar si scortiosara.
Compotul de cirese cu scortisoara este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta de compot se spala ciresele si se tin 2-3 ore in apa.Se spala iarasi si se aseaza in borcanele curate.Se pun cate 4 lg de zahar la un borcan de 800 ml si se completeaza cu apa, se adauga putina scortisoara si se pun capacele.
Se pun borcanele intr-o oala pe fundul careia e un prosop si se completeaza cu apa.se fierb pana isi schimba culoare si apar bule (aprox. 15-20 min)
Compotul de cirese cu scortisoara se serveste dupa cateva zile si se poate folosi si la prajituri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.