Se curata gutuile, se scot cu un cutit ascutit casutele cu samburi se pun la fiert cu apa. Se fierb gutuile pana se inmoaie. Se pune zaharul intr-o c
Se curata gutuile, se scot cu un cutit ascutit casutele cu samburi se pun la fiert cu apa. Se fierb gutuile pana se inmoaie. Se pune zaharul intr-o cratita mare, se toarna peste el apa in care au fiert gutuile, se pun gutuile si vanilia in sirop si se fierbe totul pana se leaga bine siropul. Se scot gutuile pe un platou, se impaneaza cu migdale si apoi se asaza in borcane. Se toarna peste ele siropul si se leaga borcanele.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Visine conservate cu aspirina
Compot de mere
Compot de caise
Fie preparata cu fasole uscata, fie cu fasole pastai, atat eu cat si familia mea efectiv adoram ciorba de fasole. Cu ceapa...
Ciorba de fasole boabe uscateDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti