Compot de mere

Se pune apa cu zaharul si coaja de lamiie la fiert. Merele se curata de coaja si simburi, se taie sferturi si se pun sa fiarba in sirop la un foc mai

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. mere
  • 1 lingura zahar
  • 1 pahar apa
  • coaja de lamiie

Mod de preparare

Se pune apa cu zaharul si coaja de lamiie la fiert. Merele se curata de coaja si simburi, se taie sferturi si se pun sa fiarba in sirop la un foc mai tare, pina cind se inmoaie, fara sa se sfarime.
Se serveste rece

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...