Compot de piersici

Bun pentru iarna

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piersici
  • 3 lg zahar/borcan 800 ml
  • apa

Mod de preparare

Se spala piersicile de puf si se taie in 4 sau in 6 depinde cat sunt de mari. Se pregatesc borcanele. Se pun bucatile de piersici in borcan se pune 3 lg de zahar si se completeaza cu apa. Se pun capacele si se pun intr-o cratita cu apa 45 de min de cand incep sa fiarba. Cand sunt gata se scot si se pun in paturi si se lasa sa se raceasca. Apoi se pun in camara.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat

Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...

Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos