Compotul de piersici se face la fel ca si celelalte retete de compot. Aveti nevoie de fructe, zahar si apa.
Compotul de piersici se face la fel ca si celelalte retete de compot. Aveti nevoie de fructe, zahar si apa. Cantitatiile le multiplicati sau le impartiti in functie de necesitati.
Piersicile se spala bine, se scoate samburele si se taie in sferturi sau bucati si mai mici daca va place.
La un borcan de 800 gr puneti 5 linguri de zahar, dupa care aranjati in borcan fructele. Can este plin puneti deasupra apa fierbinte si un varf de cutit de conservant, dupa care se capseaza si se pun la sterilizat aproximativ 20-25 minute.
Compotul de piersici se poate servi ca desert usor sau ca supliment pe langa o inghetata.
Pentru servire, mi-as dori sa folosesc setul de 4 boluri-Nuova, de la Kitchenshop.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii