Ciresele se curata de samburi, apoi se pun intercalate cu zaharul intr-un vas mare. Se lasa de seara si pana a doua zi dimineata. Se pune vasul pe fo
Ciresele se curata de samburi, apoi se pun intercalate cu zaharul intr-un vas mare. Se lasa de seara si pana a doua zi dimineata. Se pune vasul pe foc apoi, se stropesc ciresele cu rom, se adauga vanilia si felii de lamaie. Se lasa la fiert pana se leaga siropul, apoi se ia dulceata de pe foc, se curata de spuma, iar dupa ce s-a racit, se pune in borcane.
Se serveste ca atare ori se poate folosi la creme si prajituri. Alte retete de dulceata:
Dulceata de nuci verzi Dulceata de smochine Dulceata de visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa