Se aleg fructe bine coapte, se curata de samburi si se pun sa fiarba in sirop de zahar si apa bine legat. Fructele se pun cand siropul a stat din cloc
Se aleg fructe bine coapte, se curata de samburi si se pun sa fiarba in sirop de zahar si apa bine legat. Fructele se pun cand siropul a stat din clocot, apoi se lasa sa stea un sfert de ora si se pun sa fiarba impreuna. Dulceata se parfumeaza cu vanilie si se raceste in vasul in care s-a facut.
Alte retete de dulceata:
Dulceata din fructe de soc
Dulceata de capsuni
Dulceata de visine
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii