Se amesteca piureul de caise cu zaharul si se pun la fiert. Se ia vasul de pe foc, dupa ce s-a fiert jeleul si se introduce intr-un alt vas cu apa re
Se amesteca piureul de caise cu zaharul si se pun la fiert. Se ia vasul de pe foc, dupa ce s-a fiert jeleul si se introduce intr-un alt vas cu apa rece, ca sa se raceasca repede, iar astfel sa-si pastreze culoarea galben-aurie.
Se poate servi ca atare ori cu iaurt sau in creme. Alte retete:
Dulceata de portocale Dulceata de cirese amare Dulceata de trandafir
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii