Se pun corcodusele la fiert cu 2 l de apa, la foc mic. Dupa 10-20 de minute, se strecoara zeama si se amesteca apoi cu zaharul, dupa care se pune din
Se pun corcodusele la fiert cu 2 l de apa, la foc mic. Dupa 10-20 de minute, se strecoara zeama si se amesteca apoi cu zaharul, dupa care se pune din nou la fiert. Dupa ce s-a legat jeleul, se adauga zeama de lamaie si o lingura de sirop de zmeura. Jeleul se toarna in borcane si se pastreaza la rece.
Se foloseste la glasarea fructelor sau poate fi consumat cu paine cu unt.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii