Jeleu de gutui

Se spala gutuile, se taie in bucatele mici si se pun la fiert in apa. Dupa ce s-au fiert, se rastoarna pe o sita, se lasa sa se scurga apa, apoi se a

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg gutui
  • 300 gr zahar
  • apa

Mod de preparare

Se spala gutuile, se taie in bucatele mici si se pun la fiert in apa. Dupa ce s-au fiert, se rastoarna pe o sita, se lasa sa se scurga apa, apoi se adauga la sucul obtinut 300 gr zahar si se pune din nou la foc, la fier. Jeleul fiert se toarna in borcane.


Se foloseste la glasat.

Alte retete:

Chec pufos Gogosi pufoase Papanasi fierti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake Brownies

Cheesecake Brownies
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca